Срібні брошки з камінням: як підібрати по стилю

Срібні брошки з камінням: як підібрати по стилю

Срібні брошки з камінням - це прикраси, які допоможуть зробити яскравий акцент в образі. Аксесуари слід підбирати в залежності від стилю одягу.

Романтичний стиль

Романтичний стиль характеризується витонченими силуетами, пастельними квітами, мереживом і рюшами. Основні елементи одягу - блузи, сукні, спідниці, туфлі на підборах. Для таких образів відмінно підійдуть такі прикраси:

1. з рослинними мотивами - квіти, листя, гілки, грона, плоди

2. з анімалістичні мотивами - птахи, метелики, бабки, змії;

3. брошки-банти.

Офіційно-діловий стиль

В офіційному стилі переважають строгі лінії, класичні кольори, мінімум прикрас. Основу ділового гардероба складають костюми, сорочки, штани, спідниці за коліно. Такі наряди доповнять брошки геометричних форм з маленькими каменями. Можна підібрати аксесуари з білими фіанітами, перлами, чорними каменями.

Повсякденний (кежуал) стиль

У стилі кежуал акцент робиться на практичність і зручність. Існує кілька напрямків повсякденного стилю: стріт (вуличний), спорт і бізнес. Основні елементи - джинси, футболки, светри, толстовки. Це вільний стиль, який включає в себе безліч видів одягу, широку кольорову гаму, прямі силуети. Для кежуал-образів підійдуть будь-які брошки, крім надто елегантних і вигадливих. Стильно виглядають такі вироби:

1. логотипи та символи відомих брендів

2. написи, літери

3. оригінальні форми - казкові персонажі, частини тіла.

Родзинкою в повсякденному вбранні стане срібна брошка з яскравим каменем - фіолетового, блакитного, яскраво-зеленого, жовтого кольорів.

Вечірній стиль

Вечірній стиль характеризується урочистістю і елегантністю. Головний елемент в жіночому гардеробі - плаття будь-якого кольору. Вечірні вбрання прекрасно доповнять розкішні брошки класичних форм:

1. Севиньє - бант з підвіскою;

2. корсажна - брошка V-подібної форми, яка кріпиться на ліфі сукні;

3. камея - мініатюрний опуклий портрет людини в камені;

4. Шатлен - брошка будь-якої форми з ланцюжками.

Для таких прикрас використовують дорогі камені: діаманти, рубіни, смарагди, сапфіри.

Як підібрати брошку до одягу

Існують рекомендації, як підібрати брошку до вбрання в залежності від матеріалу, дизайну, розміру.

Срібло - благородний метал холодного відтінку. Срібні прикраси добре виглядають на будь-яких тканинах, але особливо красиво вони поєднуються з темним одягом. У цьому випадку створюється контраст між аксесуаром і тканиною. До темного кольору краще підібрати виріб зі світлим або білим каменем. Світлі кольори гармоніюють з темним каменем. Брошка призначена для створення акценту в образі, тому її не рекомендується носити на одязі з яскравим принтом, блискітками, паєтками. З цієї ж причини не варто поєднувати з іншими яскравими аксесуарами, тому що в цьому випадку вона візуально зіллється з ними. При складанні наряду з брошкою краще дотримуватися золотого правила: додавати не більше 3 додаткових мінімалістичних аксесуарів.

Вироби з химерним дизайном слід носити на одязі простого крою і спокійних кольорів.

Великі брошки з масивними каменями рекомендується носити на одязі з щільної тканини (оксамиту, велюру, вельвету, жаккарду). Маленькі прикраси добре виглядають з легкими тканинами - шовком, льоном, бавовною.

Брошка повинна гармонійно поєднуватися з дизайном сумки та взуття.

Зазвичай брошку прикріплюють на грудях, але зараз модниці мають у своєму розпорядженні цей аксесуар і на плечі, спині, талії, манжеті, рукаві, голові (головнму уборі).