Срібний хрест арт.02-П40083

Срібний хрест арт.02-П40083

  • Артикул: 02-П40083
  • 578.00 грн.
Середня вага, г:4.33
Метал:срібло
Вставка:без вставки
Довжина, мм:50
Ширина, мм:23
*Нова пошта (відділення): при замовленні від 1000 грн безкоштовно
*Кур'єром (по Україні): при замовленні понад 1500 грн безкоштовно
*Готівкою при отриманні з передоплатою пересилання
*Оплата карткою Visa/Mastercard
*Через термінал на картку Приватбанку
*Вироб пройшов перевірку в Державній Пробірній Службі України
*Обмін протягом 14 діб
Теги:

Як кажуть служителі культу, ми носимо хрест для того, щоб постійно не молитися.  Одягаючи хрестик на шию, ми відчуваємо, що ми під Божим захистом.  Нам для відчуття того, що Бог поруч з нами, потрібні атрибути.  Наука доводить існування тонкого світу і чорної матерії, а ті ж священики стверджують, що на кінчику голки може накопичуватися до 100 000 бісів.  Коли на грудях хрест, це більш ніж достатній захист. Наш світ матеріальний і скільки б ми не говорили про душу і тому, що царство небесне треба шукати всередині, в матеріальному світі потрібні атрибути віри і любові.
 Правильне і повне зображення хреста з поперечиною і вгорі і внизу. На верхній писали ім'я Ісуса і за що був розп'ятий;  та поперечина, що біля підніжжя говорила, що бандит розп'ятий зліва від нього за засудження Господа потрапить в пекло;  а той, що справа -каявся і йому дорога в небеса, в Царство Небесне.  Череп у основі хреста має своє значення: це череп першої людини, яка згрішивши, померла і похована на Голгофі і кров'ю Ісуса омивається і її тіло в спокутування.  Для нас купити срібний хрестик - це отримати оберіг.  Символ нашої віри і відданості Богу.  Даруйте його з любов'ю.  Адже Бог є любов і Ваша турбота і ставлення не пройдуть даром.
 Хрестик срібний чоловічий виконаний з родованого срібла, що запобігає потемнінню і продовжує термін придатності виробу.
 При виборі ювелірного виробу, будь то срібний хрест, або інше ювелірна прикраса, важливо розуміти вплив срібла, як метала на Вас. Тоді Ви зможете зробити правильний вибір і купити срібний хрестик, який підходить саме Вам.  З одного боку, вироби зі срібла - це маячок, який розповість Вам про ваше здоров'я - якщо матеріал швидко темніє, то варто звернутися до лікаря, з іншого, срібло - це благородний метал і ті, хто його обирає, вважаються людьми з вишуканим смаком, з  третього - срібло надає романтичності в вигляд і ніжності в характері.  Якщо Ви жінка, то срібло багато в чому Ваш метал, якщо чоловік, то Ваш метал швидше золото, але якщо Ви і так переповнені сильними та вольовими якостями і Вам не вистачає романтики, то пом'якшити себе Вам допоможе срібло.  Обрати будь-який хрестик срібний чоловічий Ви зможете у нашому інтернет-магазині, скориставшись зручним пошуком на сайті.


Також Вас можут зацікавити підвіски:

925 проби, з камінням, дитячі

Характеристики
Середня вага, г:4.33
Метал:срібло
Вставка:без вставки
Довжина, мм:50
Ширина, мм:23
Залишити відгук
      
НазадВперед